
Makarna suyunu, biberi ve rezeneyi ilave edip 3-4 dakika daha kaynatın. Izgara tavasında 20 ml. yağı kızdırın ve kabakları 1-2 dakika kavurun. Fasulyeleri ve rezene yeşilliğini süzülmeye bırakın. Makarnayı, kabağı, fasulyeleri, hindibayı, biberleri, rezene yeşilliğini ve maydanozu bir kaseye koyun. Portakallı sos, kalan yağ ve sirke ile karıştırın.
8-10 kişilik
Hazırlama Süresi : 40 dakika
Pişirme süresi : 1 saat 25 dakika
250 gr. kuru fasulye
300 gr. makarna
100 ml. zeytinyağı
3 adet kırmızı dolmalık biber
1 adet kabak
10 gr. hindiba
200 gr. taze rezene
2 adet chili biberi
1/2 demet frenk maydanozu
20 gr. rezene tohumu
400 ml. portakal suyu
40 ml. beyaz şarap sirkesi
Afiyet olsun.
Resim görsellik açısından eklenmiştir. Tarif ile ilgisi yoktur.
Dikkat!!! Özgün içeriktir. Kaynak belirtmeden yayınlamayınız.
0 yorum :
Yorum Gönder